BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI ŞİFRESİZ | Ajax - Beşiktaş maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Giovanni van Bronckhorst Beşiktaş Bugünkü Maçlar Canlı Maç İzle Canlı Skor
BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI ŞİFRESİZ | Ajax - Beşiktaş maçı saat kaçta? Hangi kanalda?
Ajax - Beşiktaş maçı canlı izle

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan devam ediyor. Giovanni Van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş, Ajax ile deplsamanda karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz zorlu maçı kazanmak ve 3 puanı almak istiyor. Beşiktaş'ta Necip Uysal sakatlığı sebebiyle maçta süre alamaycak. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri de futbolseverler tarafından araştırılıyor. Peki, Ajax - Beşiktaş maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan devam ediyor. Temsilcimiz Beşiktaş, Hollanda devi Ajax'a konuk olacak. Müsabaka futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor. Maç ile ilgili detaylar da merak ediliyor. Özellikle "canlı maç izle, Beşiktaş maçı izle, Ajax - Beşiktaş maçı şifresiz canlı izle" gibi sorgular dikkat çekiyor. Peki, Ajax - Beşiktaş maçı ne zaman? Beşiktaş Avrupa Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

AJAX - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN? BEŞİKTAŞ AVRUPA LİGİ MAÇI SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Temsilcimiz Beşiktaş, Ajax ile 26 Eylül Perşembe günü saat 22:00'de karşılaşacak. Müsabaka TRT 1 ekranlarında canlı ve şifresiz yayınlanacak.

AJAX - BEŞİKTAŞ MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Ajax: Pasveer; Rensch, Sutalo, Kaplan, Hato; Klaassen, Henderson, Taylor; Traore, Brobbey, Weghorst

Beşiktaş: Mert Günok; Svensson, Paulista, Uduokhai, Masuaku; Gedson Fernandes, Al Musrati; Joao Mario, Rafa Silva, Milot Rashica; Ciro Immobile

Beşiktaş Ajax karşısında muhtemel 11'i

AJAX - BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE

BEŞİKTAŞ BU SEZON NAMAĞLUP

Siyah-beyazlı takım, bu sezon tüm kulvarlarda oynadığı 8 maçta hiç mağlubiyet yaşamadı. Beşiktaş, Trendyol Süper Lig, Turkcell Süper Kupa ve UEFA Avrupa Ligi elemelerinde çıktığı 8 müsabakanın 6'sını kazanırken, 2'sinde ise berabere kaldı. Bu karşılaşmalarda 24 gol atan siyah-beyazlılar, kalesinde ise 8 gole engel olamadı.

Beşiktaş Ajax deplasmanına çıkıyor

HOLLANDA TAKIMLARIYLA 11. MAÇ

Beşiktaş, Hollanda ekipleriyle 11. kez karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlılar; Ajax, Feyenoord ve PSV'yle UEFA Şampiyonlar Ligi ile Kupa Galipleri Kupası'nda 10 kez mücadele etti. Bu müsabakaların 2'sini kazanan Beşiktaş, 7'sinden mağlubiyetle ayrıldı. Bir karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Söz konusu maçlarda 10 kez ağları sarsan siyah-beyazlı ekip, kalesinde ise 19 gole engel olamadı.

ÜÇ KEZ ÇEYREK FİNAL OYNADI

Beşiktaş, Avrupa kupalarında 3 kez çeyrek final oynadı. Şampiyon Kulüpler Kupası'nda 1986-87 sezonunda adını çeyrek finale yazdıran siyah-beyazlı ekip, UEFA Kupası'nda 2002-2003'te son 8 takım arasında yer aldı. Beşiktaş, 2016-2017 sezonunda da UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale yükseldi.

FARKLI GALİBİYETLER

Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki en farklı galibiyetini 2018-2019 sezonunda elde etti. Siyah-beyazlı ekip, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu rövanşında ağırladığı Faroe Adaları temsilcisi B36 Torshavn'ı 6-0 mağlup ederek Avrupa'daki en farklı skorlu galibiyetine imza attı. Beşiktaş, 2002-2003 sezonunda ise UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında Bosna Hersek temsilcisi Saraybosna'yı deplasmanda 5-0 yendi.

BEŞİKTAŞ'IN AVRUPA LİGİ FİKSTÜRÜ

26 Eylül: Ajax

3 Ekim: Frankfurt

24 Ekim: Lyon

6 Kasım: Malmö

28 Kasım: Maccabi Tel Aviv

12 Aralık: Bodo Glimt

22 Ocak: Athletic Bilbao

30 Ocak: Twente