Beşiktaş Maccabi Tel Aviv maçı nerede oynanacak? Maç tarafsız sahada mı?

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi
Beşiktaş Maccabi Tel Aviv maçı nerede oynanacak? Maç tarafsız sahada mı?
beşiktaş tüpraş stadyumu

UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil eden Beşiktaş, İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv ile karşı karşıya gelecek. İsrail ekibi ile müsabakanın nerede oynanacağı merak konusu oldu. Peki, Beşiktaş Maccabi Tel Aviv maçı nerede oynanacak? Maç tarafsız sahada mı? İşte detaylar...

Geçtiğimiz sezon istenilen başarıyı yakalayamayan ancak 2024 2025 sezonuna harika bir başlangıç yapan Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımıyla kozlarını paylaşacak. Beşiktaş, kritik maçı kazanmak istiyor. Futbolseverler ise maçın hangi sahada oynanacağını merak ediyor. Peki, Beşiktaş Maccabi Tel Aviv maçı nerede oynanacak? Maç tarafsız sahada mı?

BEŞİKTAŞ MACCABI TEL AVIV MAÇI NEREDE OYNANACAK? MAÇ TARAFSIZ SAHADA MI?

Beşiktaş Maccabi Tel Aviv maçı 28 Kasım Perşembe günü Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak. Mücadele heyecanla bekleniyor.

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA GELDİ!

Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel konu hakkında açıklamalarda bulundu. Yücel, "Karşı taraf amiyane tabirle cinlik yapıyor, oradaki basını kullanarak lobi faaliyetlerini yavaştan başlattılar. Maccabi takımı seve seve İstanbul'a gelecek. Türkiye Cumhuriyeti Devleti çok büyük bir devlettir. Güvenilirlik açısından dünyadaki en güvenilir devletler arasındadır. Misafirlik açısından da dünyanın en misafirperver ülkesiyiz. Bunu çok açık ve net söyleyebiliyorum. O yüzden sporu politikaya alet etmezlerse bunu bir bahane olarak kullanmazlarsa biz gayet güzel bir şekilde Maccabi takımını İstanbul'da ağırlarız, tüm güvenliklerini de sağlarız. Hiçbir problem olmaz." ifadelerine yer verdi.