Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel'den Di Maria açıklaması

Futbol Spor Haberleri Süper Lig Beşiktaş
Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel'den Di Maria açıklaması

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Arjantinli yıldız Angel Di Maria'yı kadrosuna katmak istiyor. Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel de söz konusu transfere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Geçen sezonu ligde istediği gibi tamamlayamayan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda mutlu sona ulaşarak sezonu kupayla kapattı.

Bu sezona daha iddialı girmek isteyen siyah-beyazlılar, teknik direktörlük görevi için Hollandalı çalıştırıcı Giovanni van Bronckhorst ile anlaştı.

Kadroyu güçlendirmek için kolları sıvayan yönetim, Gabriel Paulista'nın ardından Rafa Silva'yı renklerine bağladı.

Son olarak Beşiktaş ile adı sıkça anılan Angel Di Maria hakkında Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, açıklamalarda bulundu.

Gündem Beşiktaş'a konuşan Yücel, "Copa America’dan sonra almaya gideceğiz. Turnuva sonrası kararını vereceğini söyledi. Beklenti oluşturmayalım. Çok beklenti oluştu. Bende de oluştu ama sakin gitmekte fayda var. Teklifimizi yaptık, bekliyoruz. Yapabileceğimiz her şeyi yaptık." ifadelerini kullandı.

36 yaşındaki yıldız futbolcunun Benfica ile olan sözleşmesi 30 Haziran'da sona eriyor. Tecrübeli kanat oyuncusu geride kalan sezonda 48 maçta 17 gol ve 15 asistlik performans sergiledi.