Beşiktaş Başkanı Hasan Arat TFF Genel Kurulu'nda Haber Global'e konuştu

TFF Türkiye Futbol Federasyonu Hasan Arat Beşiktaş

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, TFF olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda Haber Global'e önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, TFF olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda Haber Global'e özel açıklamalarda bulundu.

Seçimler konusunda konuşan Arat, "Keşke üç adaylı olsaydı. Çünkü UEFA İcra Kurulu Üyesi'nin adaylıktan çekilmesi dramatik bir gelişmedir ve Türk futbolu için iyi bir şey değildir. Bu adaylıktan geri çekildi ve daha sonra UEFA İcra Kurulu Üyeliği'nden ayrıldı. Türkiye sandalyesi kaldı aslında. Bunlara dikkat etmek lazımdı. İki adayın medeni cesaretini kutlamak lazım. İki adaylı da olsa seçimin alternatifli olması doğru bir şeydir" dedi.

Beşiktaş'ın tutumu hakkında da konuşan Arat, "Sonuç ne olursa olsun prensipler değişmedikçe sancılar devam eder. Bunun bitmesi, tribünlerin ikna olmasıyla söz konusudur. Bu da adalet duygusuyla vicdanla ölçülebilir. Seçilen insanların adalet terazisini bozmaması lazım. Biz Beşiktaş olarak bunun takipçiyiz. Camiamız bizim ne karar vereceğimizi gayet iyi biliyor. Biz bu gelişmelerin takipçisi olacağız." ifadelerini kullandı.

Hasan Arat, transfer dönemi için ise, "Geçen sezon zor bir dönem yaşadık ve o dönemden itibaren takımın iskeletini değiştirmeye başladık. Çok kuvvetli transferler yapmaya çalıyoruz. Takımın durumunu değiştirmeye çalışıyoruz. Bizim düşüncemiz giden futbolcularla gelen futbolcuların dengesini çok iyi ayarlayıp önemli transferler yapma yolunda olacak planlarımız. Şu ana kadar yaptıklarımızdan camiamız umutlu ancak bunu sahada göstermek lazım. En önemlisi de o." dedi.