Amartey'in Suudi Arabistan'a transferi son anda iptal oldu!

Beşiktaş Transfer
Amartey'in Suudi Arabistan'a transferi son anda iptal oldu!

Beşiktaş'ın yollarını ayırmak istediği Daniel Amartey'in Suudi Arabistan'a transferi son anda gerçekleşmedi.

Gabriel Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile gibi flaş transferlere imza atan Beşiktaş, yeni gelecek isimleri de hesaba katarak 19'a ulaşan yabancı sayısını düşürmeye çalışıyor. Ancak kontratı devam eden oyuncular, kalmak için inat ediyor. Bu futbolculardan birisi de Daniel Amartey...

ÖZEL UÇAK BİLE HAZIRLANDI

Sabah'ta yer alan habere göre Ganalı yıldız için geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan'dan kiralama teklifi geldi. Yapılan anlaşmaya göre oyuncunun 1.8 milyon Euro olan maaşını da Suudi Arabistan ekibi karşılayacaktı. Hatta söz konusu kulüp, Amartey'e özel uçak bile hazırladı.

Amartey ise uçağa binmedi ve Suudi Arabistan'a gitmek istemediğini söyledi. Yaşananlar nedeniyle yönetime kırgın olan Ganalı futbolcu, sosyal medya hesaplarından Beşiktaş'ı takipten çıkardı.

HÜSEYİN YÜCEL TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Amartey için geçtiğimiz günlerde, "Amartey'e Suudi Arabistan'dan teklif geldi ve biz kabul ettik. Ama akabinde beyefendi Arabistan'a gitmek istemedi. İstanbul'da mutlu olduğunu söyledi. Gerekirse antrenmana çıkıp maaşını alacağını söyledi. Konu kapandı ama zorlayacağız" sözlerini kullanmıştı.