Ali Baransel: Omar Colley’in gitme durumu söz konusu isteyen kulüpler var (Kontraspor KAP)

Beşiktaş Transfer
Ali Baransel: Omar Colley’in gitme durumu söz konusu isteyen kulüpler var (Kontraspor KAP)

Kontraspor yorumcusu Ali Baransel, Beşiktaş'ın Gabonlu savunmacısı Omar Colley'in takımdan ayrılma ihtimalinin bulunduğunu açıkladı.

Kontraspor yorumcusu Ali Baransel, KAP programında Beşiktaş'ın gündemini değerlendirdi. Baransel, Omar Colley'in takımdan ayrılma ihtimalinin bulunduğunu ifade etti.

"COLLEY AYRILABİLİR"

Baransel, "Omar Colley’in gitme durumu söz konusu isteyen kulüpler var. Arap Yarımadası’ndan isteyen kulüpler var ama şu anda netleşen bir durum yok." dedi.

"İYİ BİR TEKLİF GELİRSE..."

Ali Baransel, iyi bir teklif gelmesi hlainde Omar Colley'in takımdan ayrılabileceğinin altını çizdi ve "Beşiktaş elindeki yabancı futbolculardan çıkmadan ciddi bir adım atamaz. Samet Aybaba başta olmak üzere Brad Friedel bu oyuncuları elden çıkarmak için çeşitli görüşmelere yapıyorlar. Omar Colley gidebilir ama Beşiktaş’taki durumundan memnun. İyi bir teklif gelirse gidebilir." ifadelerini kullandı.

"EMİRHAN TOPÇU LİSTEDE YER ALIYOR"

Çaykur Rizespor forması giyen Emirhan Topçu'nun Beşiktaş'ın listesinde bulunduğunu ifade eden Ali Baransel, "Beşiktaş’ta stoper arayışları var. Bunlardan biri de Lenglet… Şu an için çok gerçekçi bir isim olarak durmuyor. Beşiktaş’ın listesindeki isimlerden biri ama Beşiktaş şu anda yerli futbolculara yönelmiş durumda. Çaykur Rizespor’daki Emirhan Topçu bu anlamda gündemde bulunan bir isim." dedi.

"BEŞİKTAŞ'TA HEDEF YERLİ TRANSFER"

Beşiktaş'ın transferde yerli oyunculara yöneldiğini belirten Baransel, "Beşiktaş kadroda düşünmediği yabancı oyuncularla yollarını ayırdıktan sonra yabancı oyuncu transferi gerçekleştirecek ama şu anda yerli oyuncu transferleri Beşiktaş’ın gündeminde yer alıyor." ifadelerini kullandı.