Ajax yenilgisi sonrası Nihat Kahveci patladı: İdman maçında bile oynatmam

Beşiktaş Son Dakika Spor Haberleri UEFA Avrupa Ligi
Ajax yenilgisi sonrası Nihat Kahveci patladı: İdman maçında bile oynatmam

Nihat Kahveci, Kontraspor Youtube kanalında Beşiktaş'ın Ajax'a 4-0 yenildiği maçta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'a eleştirilerde bulundu.

Onana ve Al Musrati'ye sert eleştiriler yapan Nihat Kahveci, Beşiktaş, iki tane kaplumbağa ile oynadı. Onana'yı hadi 11'de oynattın devre arası neden çıkarmıyorsun? Al Musrati'yi de oynatmam. Ben idman maçında bile orta sahada oynatmam." dedi.

Nihat Kahveci'nin Kontraspor'daki yorumlarından öne çıkanlar şöyle;

Bu maç her türlü hocaya yazar. Semih Kılıçsoy'u neden oynatmıyorsun? Kayserispor maçını mı düşünüyorsun hocam? Bu kadar iyi şeyler yapıp nasıl batırırsın? 4 dakikada takım 5 pozisyon verdi ve 2 gol yedi. Bu kadarını beklemiyordum. Ayıp. 7-0 bitse neden bitti demem. Rafa Silva'ya acıdım. 50 metre depar atıp defansa yardım etti. Gio'nun bu maçtaki tek doğrusu Silva'yı oyundan almasıydı. Sakatlanma riskini ortadan kaldırdı.

Mustafa Hekimoğlu iyi futbolcu. Çocuğun moralini bozdun. Ya 45'te almasaydın ya da oynatmasaydın. Mustafa'yı iç saha maçında as oyuncularla oynatmalıydın. Devre arasında ruh halini gördüm çocuk bitmiş.