Shane Larkin: Milli Takım formasını giymek benim için onurdur

Uzun yıllardır Anadolu Efes'te başarılara imza atan Milli basketbolcu Shane Larkin, Kontraspor.com'a açıklamalarda bulundu.

Temmuz 2018'de Türkiye Basketbol Ligi ve EuroLeague takımları arasında yer alan Anadolu Efes'e imza atan, 2020 Şubat ayında Türkiye Basketbol Milli Takımı'na katılan ve kariyerinde sayısızca başarıya imza atan Shane Larkin, Kontraspor.com editörü Habibcan Yıldırım'ın sorularını yanıtladı.

Yeni sezon ile ilgili Shane Larkin,

"Takımımıza yeni yetenekler ve yeni oyuncular katıldı. Yeni katılan takım arkadaşlarımla kimyamızın hızla uyuştuğunu düşünüyorum. Bence iyi bir takım olma yolunda ilerliyoruz."

Milli Takım hedeflerine dair açıklamalarla ilgili ise,

"Türk Milli Takım formasını giymek benim için her zaman bir onurdur. Geçtiğimiz yaz yaşanan olayları biliyorsunuz. Bazı bürokratik sebepler vardı. Hiçbir zaman ne olacağını bilemeyiz. Bekleyip göreceğiz."

Shane Larkin, Anadolu Efes taraftarlarına ise,

"Yeni sezon için taraftarlara mesajım, yeni yeteneklere ve yeni oyunculara sahibiz. Her zaman olduğu gibi taraftarlarımıza sahayı doldurmayı ve bizim için büyük bir atmosfer yaratmalarını istiyorum. Biz de onlar için elimizden geleni yeni sezonda yapmaya devam edeceğiz."

Basketbol Basketbol Haberleri Anadolu Efes Basketbol Süper Ligi Euroleague