LeBron James: Ben ve Anthony Davis, başarıya her gün kendini adamış olan iki oyuncuyuz

NBA
LeBron James:  Ben ve Anthony Davis, başarıya her gün kendini adamış olan iki oyuncuyuz

Los Angeles Lakers'ın dünyaca ünlü uzun forveti LeBron James yeni sezon öncesi "Mükemmelliğe ve kazanmaya kararlıyız. Ve kendimizi bu başarıya ulaşabileceğimiz bir konuma getirebileceğimize her zaman inancımız tam" açıklamasında bulundu.

Los Angeles Lakers yıldızı LeBron James, takımın bu yaz serbest oyuncu alma fırsatını kaçırmasına rağmen, kariyerindeki beşinci şampiyonluğu için rekabet etmeye odaklandığını söyledi.

39 yaşındaki James, takımın geçmişi ve bugünüyle ilgili şu açıklamaları yaptı:

"Bunu daha önce de başardık. Ben ve Anthony Davis, bu uğura her gün kendini adamış olan iki oyuncuyuz. Mükemmelliğe ve kazanmaya kararlıyız. Ve kendimizi bu başarıya ulaşabileceğimiz bir konuma getirebileceğimize her zaman inancımız tam."

GEÇTİĞİMİZ SEZON DAHA İLK TURDA ELENDİ

Lakers, 2020'de şampiyonluk kazandığından beri başka bir şampiyonluk elde etme yolunda yetersiz kalmıştı. Takımın o zamandan beri geldiği en üst nokta, 2023'teki Batı Konferansı finalleriydi fakat sezonu o yıl şampiyonluğu kazanmış olan Denver Nuggets tarafından kısa kesilmişti. Lakers ekibi, geçtiğimiz sezon ilk turda da aynı takıma elenmişti.

LeBron James:  Ben ve Anthony Davis, başarıya her gün kendini adamış olan iki oyuncuyuz - Resim : 2

James bu yaz 101,3 milyon dolar değerinde iki yıllık bir anlaşma karşılığında Lakers'ta kalarak, ayrıca takımın NBA'in yeni toplu iş sözleşmesinin ikinci apronu altında kalmasına yardımcı olmuştu.