Bandırma Bordo Sportif, Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele edecek

DHA
Basketbol Son Dakika
Bandırma Bordo Sportif, Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele edecek

Basketbol şehri Bandırma parkede yükselişini sürdürüyor. Geçtiğimiz sezon Türkiye Basketbol 2'nci Ligi’nde mücadele eden Bandırma Bordo Sportif, yeni sezonda Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele edecek.

Bandırma Bordo Sportif, 2023-2024 sezonunda Türkiye Basketbol 2'nci Ligi’nde ilk sezonunda son 16’ya kalarak Play-Off oynama başarısı göstermişti. Bandırma ekibi, 2024-2025 sezonunda ise Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek. Takım başantrenör Volkan Başaran yönetimde parkeye çıkacak.

ONUR GÖÇMEZ: HEDEF AVRUPA'DA MÜCADELE EDECEK BİR TAKIM

Bordo Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Onur Göçmez; Bandırma’nın genç ve dinamik nüfusuyla bir spor şehri olduğunu söyledi. Özellikle basketbola olan yoğun ilginin kendisini motive ettiğini belirten Göçmez, köklü ve güçlü takımların yer aldığı Türkiye Basketbol Ligi’nde Bandırma Bordo Basketbol’un organizasyon yapısı ve sportif istikrarı ile dikkat çekeceğine dikkat çekti. “Hedefimiz altyapı yatırımı, tesisleşme ve şehri kenetleyerek 7 yıl içinde Avrupa’da ülkemizi başarıyla temsil eden bir takım yaratmak” diyen Göçmez, “Bandırma Türk basketboluna büyük katkılar vermiş bir şehirdir. Basketbola kazandırdığı gençleri ve taraftarlarının ilgisi ile her zaman gündem yaratmıştır. Parkede Bandırma yeniden yükselişine başlamıştır. Amacımız bir yandan gençlerimizi kazanmak diğer yandan sportif başarılar yakalayarak Avrupa’da da mücadele etmek. Bu iki ayağı beraber götüreceğiz. Bordo Basketbol Bandırmamıza ve Türk Basketboluna uzun yıllar önemli hizmetler sunacaktır. Ülkemiz için hayırlı olsun” şeklinde konuştu.