Fenerbahçe Ferdi, İsmail, Szymanski ve Oosterwolde'den 100 milyon euro bekliyor

Avrupa kulüplerinin transfer listesine giren dört yıldızı Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Sebastian Szymanski ve Jayden Oosterwolde'yi devre arasında kadrosunda tutan Fenerbahçe, bu isimlerden sezon sonu 100 milyon euroluk satış bekliyor.

Sezon başında 56.3 milyon euroluk bonservis girdisi sağlayan Fenerbahçe, ara transfer döneminde ise Avrupa’nın radarında olan Ferdi Kadıoğlu, Sebastian Szymanski, İsmail Yüksek ve Jayden Oosterwolde’ye gelen teklifleri reddetti. Sarı-lacivertlilerin bu isimlerle ilgili çok daha büyük bir planı olduğu ortaya çıktı.

Fenerbahçe’de bu 4 futbolcunun da sözleşmesinde serbest kalma maddesi bulunmaması sarı-lacivertlilerin pazarlık aşamasında elini kolaylaştıracak. Fenerbahçe önce şampiyonluğa ulaşıp ardından bu 4 futbolcudan sezon sonu 100 milyon euro bonservis geliri elde etmek istiyor.

KİRALIK GİDENLERDEN 20 MİLYON EURO

Fenerbahçe, kiralık gönderdiği futbolcuları Lincoln, Miguel Crespo, Samet Akaydin, Joao Pedro ve Emir Ortakaya’nın olası satışından ise kasaya toplam 20 milyon euro koymayı hedefliyor.

(Fanatik)

Fenerbahçe Transfer